Venstre Høyre Forstørr

Smartovn varmepanel PV10 WiFi

Hvit veggovn i 80 cm bredde

BEHA smartovner er beregnet for basisoppvarming av boliger, og finnes i mange varianter.

BEHA smartovner kan styres med Wifi-applikasjon fra smarttelefoner og nettbrett. Appen laster du ned gratis fra Google Play eller App Store. Temperaturen leser du av på gulvet der displayet blir projisert.

Når ovnen er programmert via app vil den følge det fastsatte programmet helt til det blir endret i appen.  Programmet vil med andre ord ikke påvirkes av at internettforbindelsen blir brutt eller ved strømbrudd. Når strømmen kommer tilbake vil ovnen fortsette sitt fastsatte program.

Smartovnene kan også brukes manuelt med temperaturinnstilling på selve ovnen.

Ved strømbrudd under manuell drift vil ovnen returnere til innstilt temperatur så fort strømmen kommer tilbake.

[+] Vis mer

Fordeler

 • Designet og produsert i Norge
 • Smartovn med Wi-Fi
 • Kan brukes med og uten app
[+] Vis alle fordeler
 • Utlufting i front

  Utlufting i front

  Gjennom utluftingen i front føres varmen ut i rommet. Kombinasjonen av elementets lave overflatetemperatur samt spaltenes utforming og plassering, reduserer mulighetene for støvansamling og ”soting” over ovnen. Alt i alt et bedre innemiljø.

 • Enkel rengjøring

  Enkel rengjøring

  Ovnene kan enkelt vippes fremover for rengjøring på baksiden av ovnen.

 • Barnesikringsdeksel over betjeningspanelet

  Barnesikringsdeksel over betjeningspanelet

  Ovnene har et barnesikringsdeksel over betjeningspanelet. Dekselet kan skrues fast slik at verktøy må benyttes for å endre termostatens innstilling.

 • Avanserte varmeelementer

  Avanserte varmeelementer

  Varmeelementene har ekstruderte aluminiumsfinner med perforeringer og stor overflate, som fordeler varmen på en spesiell måte. Derfor er den gjennomsnittlige driftstemperaturen på elementet markedets absolutt laveste, og frontplatens overflatetemperatur vil derfor ligge godt under de foreskrevne 80°C.

 • Kan monteres i våtrom

  Kan monteres i våtrom

  Det betyr ikke noe i hvilken romstype ovnen skal monteres. Miljøovnene kan monteres i både våte og tørre rom. Ovnene er godkjente av Nemko og har beskyttelsesklasse IP X4.

 • Nøyaktig elektronisk termostat

  Nøyaktig elektronisk termostat

  En følsom elektronisk termostat med en nøyaktighet på 0,2°C ved 20°C sørger for jevn temperatur i rommet, og gir deg en god, behagelig varmekomfort.

 • Derfor kalles ovnen Miljøovnen

  Derfor kalles ovnen Miljøovnen

  Tradisjonelle varmeovner brenner støv, noe som kan irritere slimhinnene, gi ubehagelig lukt og være plagsomt for de av oss som har problemer med astma og allergier. Beha Miljøovner reduserer dette problemet med elementer som har vesentlig lavere overflate temperatur.