Valg av ventilatorhette

Drømmer du om ventilatorhetten som sette prikken over i’en i ditt nye kjøkken, og er usikker når det gjelder design, plassering og utforming, lydnivå kapasitet, osoppfanging eller rengjøring.

Valgene er mange og argumentene for å velge en Beha likeså. Beha har flere alternativer i en rekke prisklasser. La oss oppklare noen av begrepene som benyttes for hettene:

Komfortventilasjon

Denne funksjonen kan benyttes gjerne etter at en god middag er produsert og familien spiser middag, eller som en grunnventilasjon. Maksimum lydnivå er på kun 24 db(A) mens kapasiteten ligger på rundt 96 cm3/h

Intensivfunskjon (EVL)

Denne ekstra kapasiteten oppnås ved å holde trinn 3 på betjeningspanelet inne i ca 5 sekunder. Da starter intensiv- funksjonen med en kapasitet opp i mot 700 m3/h. Denne kan benyttes ved ekstra mye matlaging og matos på kjøkkenet. Tidstyrt - slår seg av etter ca 60 minutter.

Easy Clean

Et patentert system der man enkelt kan ta ut fettfilter, hele motoren med tilkoblinger og effektivt komme til for rengjøring. 

Montering av ventilatorhettene

Avstanden mellom komfyren og ventilatoren må være minst 50 cm. Ved gasskomfyr økes avstanden til 65 cm.

  • Kanaldimensjon: Alle ventilatorhettene er beregnet for tilkobling med Ø 125 mm.
  • Tilpasning til tak: Alle ventilatorhettene har en topp bestående av et utvendig rør som kan justeres helt til tak, forutsatt at det er normal takhøyde.

Tilleggsutstyr til BVR 970

K 70 Kullfilter til BVR 970. Kullfilter kassett for montering på ventilator BVR 970 dersom du ønsker omluftsløsning.