Miljøovner med glassfront PG/LG

Eksklusiv ovn i glass
Den nye serien av Beha Miljøovner med glassfront er drøyt 40 eller 20 cm høy. Designovn-serien er utviklet og produsert ved Beha Fabrikker i Porsgrunn. Med sin stilrene glassfront er dette et glimrende alternativ for de som ønsker en kvalitetsovn som er vakker å se på, samtidig som den er enkel å rengjøre. Den glir fint inn i Behas familie av ovner og kan selvsagt tilknyttes Beha iJaz styringssystem, eller påmonteres spareplugg TP 100, dersom man ønsker å spare strøm. For den klimabevisste er det godt å vite at dette er en miljøovn som ikke brenner støv.

Miljøovner med glassfront PG/LG

En familievennlig ovn med maksimum 60 grader på fronten
De nye Beha Miljøovnene med glassfront er familievennlige kvalitetsovner. Med en maksimal temperatur på det delikate og smekre frontglasset på 60 grader, er dette et av de mest barnevennlige ovnene du kan velge. Dette er ovnene som alle kan like enten man er designbevisst, familie og dyrekjære, eller litt av alle deler. Frontglasset i 4 millimeter utførelse, er både slag- og styrkegodkjent hos Nemko.

Miljøovnen tar liten plass
Beha miljøovn trenger liten plass. I tillegg til at ovnene er blitt vesentlig mindre, er også kravene til avstand til nærmeste brennbare bygningsdel redusert. De nye sikkerhetskravene er på bare 3 cm mot gulvet og 5 cm over ovnen. Disse kravene gjør det mulig å plassere ovnene på plasser med 28 cm totalhøyde. Også i hjørner kan du trygt plassere miljøovnen med små avstander til vegg. Sikkerhetskravene sideveis er på kun 2 cm.

Derfor kalles ovnen miljøovnen
Tradisjonelle varmeovner brenner støv, noe som kan irritere slimhinnene, gi ubehagelig lukt og være plagsomt for de av oss som har problemer med astma og allergier. Beha miljøovner reduserer dette problemet vesentlig. Undersøkelser viser at kritisk støvforbrenningstemperatur begynner for alvor ved 225°C. Beha miljøovn har ekstruderte aluminiumselementer med perforeringer som i driftsfasen gir betydelig lavere temperatur.

Last ned brosjyre for den nye glassovnserien her:

Glassovnbrosjyre

Glassovnbrosjyre