Historien om Beha

Over 100 års forskning og erfaring bygget inn i dagens BEHA-produkter

Som en av Norges eldste og mest tradisjonsrike bedrifter med produksjon av elvarmeovner kan BEHA ELEKTRO AS se tilbake på over 100 års kontinuerlig virksomhet. Fra den spede start i Floodegården i Porsgrunn i Telemark og frem til i dag har «Berg Hansens Elektriske Verksted», som virksomheten het fra starten av, drevet med produksjon av elvarmeovner, komfyrer og andre elektriske artikler. Det hele startet med produksjon av sorte gulvovner i 1917.

I 1924 etablerte Beha seg i Løvenskioldsgate.

Dagens produksjonsanlegg på Heistad i Porsgrunn er på drøye 12 000 kvadratmeter. Her har vi alt fra produktutvikling og lager til salgs- og serviceavdeling, og produksjonen av varmeovner foregår selvsagt i henhold til de kvalitetskrav som settes til en moderne industribedrift.

Produktutvikling er en kontinuerlig prosess og via samarbeid med internasjonalt anerkjente leverandører både på komponent- og ferdigvaresiden vil Beha få fornøyde kunder også i kommende generasjoner. Beha sine produkter er solgt i et antall av over 10 millioner. Beha har aldri gått på akkord med kvalitet. Vi satser på å lede utviklingen også i framtiden.